Åshild Nerholm er kursleder for dansebanddronning Jenny Jenssens kostholdskurs «Jenny Sunn og Glad» i Fredrikstad, og har flere gode sommertips til deg som ønsker å passe vekten i sommer. Late dager i solen, kan ofte medføre noen ekstra kosekilo ved sommerens slutt, som kan være vanskelige å bli kvitt.

Lese hele artikkelen på byavisafredrikstad.no

 

Åshild Nerholm:
Det viktigste er å la hverdagen være hverdag, og kose seg i helgen. Selv om det er ferie. – Ikke la det skli ut fra torsdag til søndag, sier Nerholm.

 

Spiller du på lag med kroppen din, blir den sunn og glad. Når det kommer til stykket, er den faktisk din aller beste venn!

Lese hele artikkelen på byavisafredrikstad.no

 

UKENS TIPS fra Åshild Nerholm:
Pass på HOLDNINGEN din! Du kan virke flere kilo slankere ved å passe på holdningen din – rett deg opp i ryggen – hold inn magen og la puppene strutte... Du virker minst 4-5 kg lettere. Trekk skulderbladene bakover og vis at du eier hele verden. Strutt av selvtillit - øv deg på det - og selvtilliten kommer automatisk… Klærne sitter også mye penere på din fantastiske kropp. En person med god holdning stråler, du ser også yngre ut.Da norske myndigheter begynte å gi nasjonale kost- og aktivitetsråd, handlet det først og fremst om å få i folket nok mat. I dag går de til krig mot stillesitting og fedme.

Les hele artikkelen på NRK.no

Glem kaloritelling, slankepulver og kortsiktige planer. Jenny Jenssen og Fredrikstad-kursleder Åshild Nerholm hjelper deg ned i vekt med helt vanlig mat. Og ikke trenger du å kutte ut lørdagskosen, heller!

Lese hele artikkelen på byavisafredrikstad.no

 

Et wienerbrød har like mye kalorier som en stor middagsporsjon. ÅSHILD NERHOLM

Når motivasjonen butter, og du aller helst har lyst til å gnage i deg en melkesjokoladeplate – ta deg en tur inn i klesskapet, isteden. Alle damer har et klesplagg som de aldri kvitter seg med, som har ligget og sanket støv bakerst i skapet en årrekke - i håp om at det en dag vil passe over midjemålet igjen.

Lese hele artikkelen på byavisafredrikstad.no

 

UKENS TIPS Fra Åshild Nerholm:
Tenk deg gladere og sunnere! Tankene dine påvirker helsen din og tankene dine kan du styre. Snakk positivt til deg selv. Ros deg selv. Omgi deg med mennesker som får frem godfølelsen i deg.