Jenny's kokebok

Knekkerbrød

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Hjemmelaget knekkebrød

Ingredient list

Ingredients for Servings



4dlsammalt grov rug
4dllettkokte havregryn
2dlsolsikkekjerner
1dlsesamfrø med skall
1dllinfrø
1tssalt
7dlvann

Fremgangsmåte

Slik gjør du:

Bland sammen alle ingrediensene og "smør" røren utover på to bakeplater.

Bruk bakepapir eller "teflonark".

"Rut" opp før steking (20-25 ruter pr plate)

Stek begge platene samtidig med varmluft ved 180 grader i 50-60 min. (avhengig av ovnen).

Ved halv steketid (ca 25 min.) bytter du plass på brettene.

Det kan være lurt å steke de siste 20 min. med døren på gløtt ved samme temperatur.

Blir ikke alle knekkebrødene helt sprø, legg dem inn igjen og stek litt videre. Dette kan godt gjøres dagen etter.