Jenny's kokebok

Mariannes proteinbrød

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Brødene er enkle å lage, er uten gjær og mel

Ingredient list

Ingredients for Servings



8stkegg
1bokskesam 1%
3ssbakepulver
90gramsolsikkkjerner
100gramsesamfrø
8sslinfrø
120gramkruskakli
6ssolje
0,50bokscottage cheese

Fremgangsmåte

Slik gjør du:

Sett ovnen på 180 grader

Knus solsikkekjernene (kan også bruke 50/50 solsikke- og gresskarkjerner) i en food processor eller med stavmikser. (Deigen henger bedre sammen når frøene knuses)

Visp eggene lett og bland inn kesam og olje.

Tilsett de tørre ingrediensene.

Deigen blir som en tykk røre.

Ha bakepapir i 2 brødformer og fordel deigen.

Brødet oppbevares i kjøleskap. Det smaker best når det får satt seg litt. Brødet har god holdbarhet.