Jenny's kokebok

Frosset blåbærskum

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

En frisk og herlig vaniljedessert som er så enkel og rask å tilberede at du ikke vil tro det! Blåbærene balanserer det søte helt perfekt. I tillegg er denne sunnere desserten både mager og lett.

TIPS: Husk å beregne ca en time for desserten å stå i fryseren for å få den rette konsistensen

 

Ingredient list

Ingredients for Servings



2stkeggehviter
3sssukker
2dlblåbær (friske eller halvtinte)
2dlKesam® Vanilje Mager
1dlblåbær
4tsrevet limeskall

Fremgangsmåte

Slik gjør du

1. Bland blåbær og kesam. Visp eggehvitene til hardt skum. Tilsett sukkeret og fortsett å vispe noen minutter.

     TIPS: Du kan bruke andre frosne bær i stedet for blåbær.

2. Bland kesam, stivpisket eggehvite og limeskall. Hell opp i porsjonsglass. Sett dem i fryseren ca.1 time.

3. Pynt med blåbær og revet limeskall ved servering.

 

Kilde:www.tine.no