Jenny's kokebok

Sjokolademousse

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Sjokolademousse (2 porsjoner)

Lett og nydelig dessert - Super for deg som tenker på vekta

 

Ingredient list

Ingredients for Servings



2stkeggehvitter
0,20dlmelk (kan sløyfes - da blir moussen litt luftigere)
2ssbakekakao (smak deg frem til hvor kraftig sjokoladesmak du ønsker)

1sssukrin 

1sssukrinmelis

Fremgangsmåte

Slik gjør du


Stivpisk eggehvitter sammen med sukrin (smak deg frem på søtsmaken).

Bland sammen melk og kakaopulver i en annen bolle og hell sjokoladesausen i eggehvittblandingen.

Vend forsiktig inn med en slikkepott.

Tilsett sukrinmelis og smak om du eventuelt ønsker mer kakaopulver eller sukrinmelis i sjokolademoussen.

Hell over i dessertskåler og nyt med en gang, eller sett de i kjøleskapet cirka 20-30 minutter for litt stivere konsistens.