Jenny's kokebok

Grillet skinkebiff med kikert- og bønnesalat

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Hva er vel bedre enn en grillet biff om sommeren? Grillet skinkebiff med kikerter og bønner er fylt med skikkelig energi for mye utendørsaktivitet. Ha salaten på et glass, og du er klar for piknik.

Ingredient list

Ingredients for Servings



300gskinkebiff
1ssolje , til pensling
0,50tssalt
0,25tspepper
1bokshermetiske kikerter
1tschilipulver
1bokshermetiske hvite bønner
4stktomat , i grove terninger
50gfetaost
0,50pkruccula

Fremgangsmåte

Slik gjør du:

1. Fres kikerter 5 minutter i en varm stekepanne med olje. Smak til med chilipulver.

 

2. Legg hvite bønner, tomat, feta, salat og kikerter lagvis i et glass eller bland det sammen i en bolle.

 

3. Bland rødvinseddik, basilikum, oregano, hvitløk og sjalottløk. Spe med olivenolje, og rør godt. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over salaten rett før servering.

 

4. Pensle skinkebiff med olje, krydre med salt og pepper. Grill skinkebiffene på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Etterstek dem på lavere varme i 3-4 minutter.

Server grillet skinkebiff med en mettende salat og smakfull oljedressing.

 

 

Kilde Matprat.no