Jenny's kokebok

Biff Stroganof

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Smakfull og mettende gryte

Ingredient list

Ingredients for Servings



1,50dlyoghurt naturell
1tsfransk sennep
1tssalt
1tssvart pepper
2stkløk, hakket
1dloksebuljong
2sstørr sherry, eller eplemost
450gramoksekjøtt, f.eks mørbradstek, skåret i syltynne strimler
100gramsjampinjong i skiver

Fremgangsmåte

Slik gjør du:

Bland yoghurt, sennep, salt og pepper og sett tilside.

Ha løken i en gryte med nok buljong til at bunnen er dekket. Tilsett sherryen, eller eplemosten. Kok løken myk ved svak varme i ca 10 minutter og tilsett om nødvendig mer buljong. Når løken er gjennomsiktig, tilsettes kjøttet og soppen, og varmen økes.

La retten koke 1 minutt under omrøring.

Trekk kjelen av platen, rør i yoghurtblandingen og server retten straks.