Jenny's kokebok

Marinert biff med sopp

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Passer både til hverdag og fest

Ingredient list

Ingredients for Servings



450grammørbrad, skåret i 4 eller 8 tynne skiver
225gramsjampinjong
-Marinade
1stkappelsin
3sssitronsaft
1stkgulerot, skåret i skiver
3dlsider
1stkliten løk, skåret i skiver
1feddhvitløk, finhakket
1stklaurbærblad
2stkpersillestilker
0,25tskajennepepper
-litt malt muskat
2stknellikspiker

Fremgangsmåte

Slik gjør du:

Marinade:

Skrell appelsinen og del den i to. Hold av den ene delen til pynt. Den andre presses.

Bland saften med de andre ingrediensene til marinaden i en kjele. Kok opp og la det småkoke i ca 5 minutter. Avkjøl.

La kjøttet ligge i marinaden fra 12 - 24 timer.

Ta det opp og stek på sterk varme 1 til 2 minutter på hver side.

Varm soppen i marinaden noen minutter.

Server biffene med sopp og pynt med tynne appelsinskiver