Jenny's kokebok

Chop Suey

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Godt på lørdagskvelden

Ingredient list

Ingredients for Servings



500grammagert svinekjøtt, skåret i tynne skiver
1stkliten løk, skåret i skiver
150gramgulerot i tynne skiver
250grampurre, i skiver
120gramselleri, i tynne strimler
1ssolje til steking
4dlbuljong
2sssoyasaus
1tssalt
-nykvernet pepper
-ssmaisenna

Fremgangsmåte

Slik gjør du:

Brun kjøttet raskt i en varm gryte. Ta det opp. Brun løken, tilsett kjøttet og grønnsakene.

Rør rundt, hell på buljong og soyasaus. Legg på lokk og la gryten småkoke i ca 30 minutter, eller til kjøttet er mørt.

Rør maisenna ut i litt kaldt vann og rør jevningen inn, kok opp og smak til med salt og pepper.

Servers med kokt ris.