Jenny's kokebok

Laksetaco

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

En ny taco variant

Ingredient list

Ingredients for Servings



500gramlaksefilet, uten skinn og bein
0,50stkløk
2ssmargarin, flytende
7sstacokrydder
1dlvann
1glasstacosaus
8stktacosaus
-Tilbehør
0,50stksalat
0,50stkløk
0,50stkpaprika
2stkpaprika
1stkagurk
1dlmais
100gramost, revet
3dllettrømme
2dltacosaus

Fremgangsmåte

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 125 °C eller temperaturen som står på pakken med tacotubs.

  • Skjær laksen i terninger.
  • Rens og finhakk løk.
  • Stek lakseterningene raskt i flytende margarin i en varm stekepanne sammen med halvparten av tacokrydderet. Legg laksen til side.
  • Surr løken blank sammen med resten av tacokrydderet.
  • Tilsett vann og tacosaus, og gi det hele et oppkok.
  • Legg laksen tilbake i stekepannen, legg på lokk og la laksen bli varm.
  • Varm tacotubs i stekeovnen rett før servering, slik det står på pakken.

Tilbehør

  • Vask og rens issalat, løk og paprika, og skjær dem i tynne strimler.
  • Vask og skjær agurk og tomat i biter.
  • Legg salat, grønnsaker og ost på fat eller i skåler til servering.

Fyll varme tacotubs med grønnsaker, ost og laks, og server med rømme og tacosaus.

Tips: Du kan variere ved å bruke tacoskjell eller tortillas.

Kilde:godfisk.no