Jenny's kokebok

Ungarsk Gulasjsuppe

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Godt på kalde høstkvelder

Ingredient list

Ingredients for Servings



400gramstorfekjøtt skjæres i terninger
2ssmargarin til steking
2stkgrovhakket løk
2båterfinhakket hvitløk
1boks (140 gram)tomatpure
2tspaprikapulver
4stkpoteter skjæres i ternninger
2stkrød paprika skjæres i biter
0,50stkpurre i strimler
1litervann
2stkkjøttbuljongterninger
1tshele karvefrø
1tssalt
0,50tspepper

Fremgangsmåte

Slik gjør du:
1. Varm margarin i en kjele og brun kjøttet i flere omganger. Legg det over på en tallerken
2. Fres løk og hvitløk i en kjele til løken er myk og blank. Bland inn det ferdigstekte kjøttet. Rør inn tomatpuré og paprikapulver
3. Tilsett potet, paprika, purre, vann, buljong og karve. Kok opp og senk varmen. La gryten småkoke i 20-30 minutter, eller til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper

Tilsett litt chili hvis du ønsker en sterkere smak på suppen. Har du gjester kan du sette tørket, knust chili på bordet, slik at gjestene kan krydre selv
 
Kilde:matprat.no