Jenny's kokebok

Innpakket svinefile

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Selskapsmat

Ingredient list

Ingredients for Servings



1helsvinefilet
1pkparmaskinke
-littpesto
1stkpurre
1stkløk
2stkgulerot
1stksøtpotet
1stkpersillerot
1stkpastinakk

Fremgangsmåte

Slik gjør du_

Salte og pepre svinefileten. Legg fileten på skiver av parmaskinke og smør et lag pesto på toppen.

Pakk skinken rundt fileten og surr den fast med steketråd.

Skjær opp grønnsaker i store biter.

Lag en tykk marinade av olivenolje, presset hvitløk, salt, masse pepper, dijon sennep og rosmarin. Legg alle grønnsakene i en ildfast form og hell over blandingen.

Vend på alle bitene slik at alle blir godt marinert.

Stek fileten på 180 grader i ca 1 time og vendes jevnlig. Når det er ca 30 min igjen av steketiden legger man fileten på grønnsakene. Stekes til den er så vidt gjennomstekt (ikke rosa)

Hvis du er usikker, skjær gjennom den tykkeste delen, er den rosa, stek litt til.

Server den i skiver på en seng av grønnsaker. Her trengs ingen saus da grønnsakene og marinaden utgjør et herlig tilbehør.

Gjerne med en grønn salat til.