Jenny's kokebok

Pizzasnurrer

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

15 stk pizzasnurrer:

 

 

Ingredient list

Ingredients for Servings



4dlvann
50grgjær
1ssolje
0,50tssalt
5dlsammalt grov hvete.
5dlhvetemel
-Tomatsaus
3ssketchup
2sstomatpure
1ssvann
-Fyll
150grkokt skinke
0,25stkpurre (kan sløyfes)
200grrevet lettere hvitost
2tsoregano
0,50tspepper

Fremgangsmåte

1. Rør gjæren i lunkent vann og tilsett olje, salt og mel. Arbeid deigen til den er smidig og hev den til dobbelt størrelse. Kjevle deigen til en firkant, ca 30 X 40 cm.

2. Bland ingrediensene til tomatsausen og smør den utover deigen.

3. Skjær skinke i strimler og purre i ringer. Fordel fyllet over tomatsausen, men ta vare på litt av osten. Rull alt til en pølse.

4. Skjær pølsen i ca 1,5 cm tykke skiver. Legg dem på et brett med bakepapir, dryss over resten av osten og etterhev i ca 10 min.

5. Stek dem på 225 grader i ca 10-15 min.

Server gjerne med salat til.