Jenny's kokebok

Italiensk salat med skinke

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Denne salaten egner seg like ypperlig som garnityr til middag som på brødblingsen til lunsj.

3 stk gulrot

0.3 stk knollselleri (sellerirot)

¼ stk hodekål

10 skive sylteagurk i skiver

1 dl strimlet kokt skinke

1 dl lettmajones

1 dl ekstra lettrømme eller mager kesam

1 ss hvitvinseddik

1 ts sukker grovmalt pepper salt

Fremgangsmåte

Rens og riv gulrot fint på rivjern. Rens og finsnitt sellerirot og hodekål. Finhakk sylteagurk. Bland majones, rømme, eddik og sukker. Smak til med salt og pepper. Bland inn grønnsakene og skinken. Dekk salaten til med plast og la den stå i kjøleskapet.

Ingredient list

Ingredients for Servings



3stkgulrot
0,25stksellerirot
0,25stkhodekål
10skiversylteagurk
1dlstrimlet kokt skinke
1dllettmajones
1dlekstra lettrømme eller mager kesam
1sshvitvinseddik
1tssukker
-grovmalt pepper
-salt

Fremgangsmåte

Slik gjør du:

Rens og riv gulrot fint på rivjern.

Rens og finsnitt sellerirot og hodekål.

Finhakk sylteagurk.

Bland majones, rømme, eddik og sukker.

Smak til med salt og pepper.

Bland inn grønnsakene og skinken.

Dekk salaten til med plast og la den stå i kjøleskapet.