Jenny's kokebok

Agurk kabaret

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Godt på brødskiva

Ingredient list

Ingredients for Servings



-platergelatin
-dlgrønnsaksbuljong
-klypehvit pepper
-sssitronsaft
-stkstore agurker
-stkliten løk
-dlfinhakket dill
-tsstøtt estragon

Fremgangsmåte

Slik gjør du

Bløt gelatinen i kaldt vann 5 min. Varm opp ca 1 dl av buljongen i en kasserolle. Klem vannet ut av gelatinen, og oppløs i den varme buljongen. Bland med resten av buljongen, og smak til med sitron og hvit pepper.
Hell litt av gelatinbuljongen i bunnen av ei form, og sett i kjøleskapet til det stivner.

Skyll og skrell agurkene. Skjær i små terninger.

Skrell og finhakk løken.

Bland agurk, løk og grønt i resten av buljongen.

Hell den over i forma og sett den tildekket i kjøleskap. Stivner etter ca 3 timer.

Hvelv over på fat, og servèr med/til reker.

For at gelatinen skal slippe, dypp forma et ØYEBLIKK i varmt vann.