Jenny's kokebok

Scampi med mangosalsa

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Godt både til hverdag og fest

Ingredient list

Ingredients for Servings



20stkScampi
0,50ssOlovenolje extra virgin
2ssSøt chilisaus
200gramFersk asparges
0,50stkRødløk (ca 1 ss finhakket pr pors)
1stkMango
200gramVannmelon
0,50stkRødløk
10gramFersk chili (1 liten chili til 4 pors)
5ssFersk, finkakket koriander

Fremgangsmåte

Slik gjør du

Start med mangosalsaen:

Finkutt mango, vannmelon, rødløk og chili som blandes godt. Ha i finhakket koriander rett før servering.

Kok aspargesene møre (ca 5 min), sil av vannet og anrett på tallerkenen.

Pensle med olivenolje og dryss over finhakket rødløk.

Stek scampiene 2 minutter i olivenolje. Tilsett søt chilisaus.

Anrett med asparges og mangosalsa