Jenny's kokebok

Grønnsakswok med eggenudler

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Her er alt i ett, klar til å nytes alene eller som tilbehør til kjøtt eller fisk 

Ingredient list

Ingredients for Servings



120grameggnudler
9stkhvit sjampinjong
2stkgulerot
2stkzucchini-squas
2stkvårløk
120grambrune bønner, kokte
0,50stkkinakål
2ssmatolje
-Saus
1tsingefær, fersk revet
1stkfrisk finhakket rød chili
2sssoyasaus
2sssherry, halvtørr 17%
1tssukker
2sskoriander, fersk hakket og frisk

Fremgangsmåte

Slik gjør du:

Tilbered nudlene etter anvisningen på pakken.

Skjær sjampinjongene i båter gjennom hatt og stilk.

Del gulerøtter i strimler, squash og vårløk i biter og bønner i to.

Skjær kinakål i strimler

Stek soppen i 1 ss varm olje til den har fått lys brun farge, og ta den ut.

Stek gulerot i 1 minutt, tilsett squash og vårløk, og stek videre i 2 minutter.

Tilsett bønner, kinakål og sopp og stek videre til kålen faller litt sammen og er gjennomvarm.

Bland sausen og hell den over (bruk gjerne brunt sukker og istedenfor hvitt og eplejuice istedenfor sherry)

La det småkoke i ca 1 minutt.