Jenny's kokebok

Gazpacho

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend

Godt på varme dager

Ingredient list

Ingredients for Servings



-stktomater, uten skinn, i terninger
1buntpersille, finhakket
1,50tstørket kjørvel eller merian
1buntgressløk, finhakket
1stkgrønn paprika, i terninger
1stkrød paprika, i terninger
1stksaft av sitron
1dlolje
2tsgrønnsakbuljongpulver
5dlvann
-salt
-nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Slik gjør du:

Ha buljong og vann i en kjele. Kok opp og avkjøl.

Ha grønnsaker, krydder og olje i en hurtigmikser. La den gå til alt er fint moset. Press mosen gjennom en sikt og spe med bulong og sitronsaft.

Smak til med salt og pepper.

Lag tilbehøret og server suppen kald i små skåler/glasskåler.

Sett tilbehøret på bordet og la hver og en blande etter egen smak på sin tallerken.

Tilbehør til servering:

Små skåler med:

Hakket løk

agurkterninger

Tomatterninger

Paprikaterninger

Sprøstekte loffterninger