Kursledere

Ragnhild Syrtveit

Ragnhild Syrtveit

Kurssted: Bø og Notodden

Jeg heter Ragnhild Syrtveit og bor i Bø i Telemark sammen med min samboer. Jeg har 2 voksne barn og 6 herlige barnebarn. Foruten jobben som kursleder og regionledere i Jennys Sunn & Glad, jobber jeg innen PU tjenesten i Bø kommune. Jeg er utdannet kostholdsveileder fra Medisinfagskolen og har holdt kostholds kurs i 15 år.

Jenny Jenssen

Jenny Jenssen

Kurssted: Nesbru, Oslo/Majorstuen

Mitt navn er Jenny Jenssen og ved siden av min artistkarriere så har jeg i over 30 år jobbet med kostholdsveiledning. Jeg driver i dag et eget kostholds konsept som heter Jennys Sunn og Glad. Min interesse for kosthold startet allerede i tenårene og jeg var nok en smule utradisjonell som tok et brevkurs i kosthold og ernæring allerede som 14 åring. Senere utdannet jeg meg til kosmetolog og i hudpleieyrket har jeg virkelig erfart og lært sammenhengen mellom hva en putter i munnen og hva maten gjør med kroppen vår.

Bjørg Flattum Hansen

Bjørg Flattum Hansen

Kurssted: Hønefoss

Jeg heter Bjørg Flattum Hansen og har kurs på Hønefoss. Jeg jobber som kursleder og regionsleder for Jennys sunn og glad. Bor sammen med min mann og sønn på Hønefoss. Har drevet som kursleder innen kosthold i 25 år og synes at det å holde kurs er givende. Er utdannet helsefagarbeider og jobber i Ringerike kommune med psykisk utviklingshemmede. Det er ett lærerikt arbeid, det å være en del av livet til disse menneskene.

Stine Marie Alme

Stine Marie Alme

Internett kursleder

Jeg heter Stine Marie Alme og er 34 år. Jeg er gift og er mamma til fem barn i alderen 5 - 11 år. Jeg er utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg Medisinske Skole og har i tillegg Bachelor i Administrasjon og ledelse ved Høyskolen i Buskerud. Jeg brenner for sunt kosthold som er laget fra bunnen av. Jeg er ei positiv jente som liker å ivareta andres ønsker og behov. "Jeg ser deg for den du er og vil mer enn gjerne hjelpe deg til å nå dine mål"

Terese Rysjedal

Terese Rysjedal

Kurssted: Larvik

Jeg er 44 år og gift med en flott bergenser på 10. året og bor i Larvik. Vi har 8 barn til sammen, men bare en voksen sønn som bor hjemme nå. Jeg har jobbet innen hudpleie og vært forretnings eier i Amway sammen med min mann. Liker å gå tur i skog og mark med hunden vår, campingliv og er med i et Amcar miljø. Er blitt mer bevisst på kosthold og helse de siste årene, har prøvd mang en slankekur selv uten noe nevneverdig resultat, men har virkelig troen på Jennys sunn og glad og er sikker på at man står sterkere i å nå målet sitt med støtte fra andre i samme situasjon.

Ønsker du å bli kursleder?

Ønsker du å bli kursleder?

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon.

 
 
Jennys Sunn og Glad er i utvikling og trenger engasjerte og resultatorienterte kursledere i hele Norge. 
Liker du å jobbe med mennesker, liker en utfordring, bestemme din egen arbeidstid, har eller har hatt en vektutfordring selv? Da kan dette være jobben for deg.Les mer